Setari Cookie-uri

Totul despre accidentul grav in care a fost implicat Serban Huidu

Dupa ce a vazut moartea cu ochii pe partiile de schi din Austria, ghinionul il ajunge din nou pe Serban Huidu.

Dupa ce a vazut moartea cu ochii pe partiile de schi din Austria, ghinionul il ajunge din nou pe Serban Huidu.

Carcotasul a fost implicat ieri intr-un grav accident de masina, soldat cu doi morti si cinci raniti. Accidentul s-a petrecut in zona Timisului de Sus si, potrivit Cancan, Huidu este vinovat de producerea acestuia:

“Din primele cercetari se pare ca vina apartine exclusiv bucuresteanului de 35 de ani. Nu a adaptat viteza de deplasare la carosabilul umed, a derapat, a intrat pe contrasens si a izbit frontal Loganul rosu. Directia de mers era dinspre Predeal spre Brasov. Doi dintre pasagerii Loganului au murit pe loc, soferul de 65 de ani si sotia acestuia de 54.”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Brasov, Liviu Naghi.

Accidentul s-a produs in acelasi loc in care, in urma cu doi ani, politistii de la serviciul rutier Brasov i-au suspendat permisul de conducere lui Huidu pentru ca a depasit o coloana de masini, trecand peste linia continua.

Citește și:
UPDATE:

Una dintre persoanele ranite de Serban Huidu in accidentul de masina provocat ieri, a murit astazi, in cursul diminetii, la Spitalul Judetean Brasov.

Ion Garbis, in varsta de 57 de ani, se afla in autoturismul Dacia Logan in momentul producerii accidentului si fusese dus la spital in coma indusa, starea sa fiind extrem de grava, informeaza 9am.

Barbatul a suferit traumatisme toracice si craniene si avea hemoragie interna. Desi a fost supus mai multor interventii chirurgicale, nu a supravietuit. Asadar, numarul mortilor in urma accidentului a crescut la trei.

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.