Setari Cookie-uri

Afla aici ce surpriza pregateste Lady Gaga!

Lady Gaga se pregateste de o mare lansare.

Lady Gaga se pregateste de o mare lansare.


Castigatoare a mai multor discuri de platina si premii Grammy, Lady GaGa va lansa un DVD/blu-ray al documentarului de mare succes realizat de HBO: Lady Gaga Presents The Monster Ball Tour at Madison Square Garden, material ce include filmari in exclusivitate.

Va fi de asemenea lansat albumul Born This Way The Remix – o colectie de 14 remixuri realizate de unii dintre cei mai in voga DJ si producatori, printre care Foster the People, Michael Woods and The Weekend.

Noile produse vor fi disponibile si in pachete speciale intitulate Born This Way, The Collection, ce vor include albumul Born This Way in varianta cu 17 piese si noul material de remix-uri, precum si DVD-ul Monster Ball Tour. Toate produsele vor iesi pe piata incepand cu data de 21 noiembrie, in aceeasi zi in care mult asteptata carte Lady Gaga x Terry Richardson va fi lansata de Grand Central Publishing.
Cel de-al treilea album de studio semnat Lady GaGa, Born This Way, a doborat recordul iTunes pentru albumul care a ajuns cel mai rapid pe primul loc in ziua lansarii. Single-urile lansate de pe acest material, Born This Way, Judas, The Edge of Glory si You and I s-au vandut impreuna in peste 7 milioane de exemplare, doar in Statele Unite.

Primul single de pe album, Born This Way, a stabilit un nou record in industria muzicala, devenind piesa care a reusit sa vanda cel mai rapid 1 milion de unitati (in doar cinci zile dupa lansarea sa din 11 februarie). Fiind doar al 19-lea single din istorie care a debutat pe primul loc in topul Billboard Hot 100 (din 26 februarie 2011), melodia a devenit cel de-al treilea number 1 pentru Gaga.

In iTunes, piesa a debutat pe primul loc in 14 tari, printre care si Statele Unite, si a urcat pe prima pozitie in toate cele 23 de piete in care iTunes exista, in chiar prima saptamana de la lansare.

Lady Gaga a filmat deja un nou videoclip. Piesa promovata se numeste "Marry The Night", iar clipul va aparea in zilele urmatoare.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.