Setari Cookie-uri

Designerul roman Mirela Stelea face furori in Dubai

Inca un motiv de mandrie pentru toate romancele fashioniste.

Inca un motiv de mandrie pentru toate romancele fashioniste.

Mirela Stelea, premiata recent cu Trofeul de Excelenta pentru “Cel mai bun debut in moda”, a fost aleasa de organizatorii Dubai Fashion Week pentru a da startul Ceremoniei oficiale de deschidere a renumitului festival de moda.

Una dintre salopetele colectiei sale Loose, din matase naturala oranj si ciclam, a fost purtata de un model, calare pe un cal alb.

Creatia Mirelei Stelea a fost preferata criticilor de moda si a organizatorilor ca cea mai reprezentativa tinuta a festivalului si a inaugura astfel marele eveniment.

Salopeta Mirelei Stelea a fost imbracata de un model international care a defilat pe un cal pur sange, printre dune de nisip. Un decor de poveste amplasat in cadrul Arena Dubai World Trade Center.

Designerul roman a primit multe laude din partea participantilor la eveniment, sositi din toata lumea, cu totii apreciind prospetimea pe care o emana colectia ei.

Mirela Stelea este primul si singurul designer roman care participa la Dubai Fashion Week, urmand sa prezinte colectia de salopete Loose. Colectia a fost lansata oficial la inceputul lunii octombrie printr-o sedinta care a avut loc intr-un avion privat ce valoreaza peste 20 de milioane de euro.

Modelul Roxana Paraschivoiu a fost alegerea designerului pentru a pune in valoare cele zece modele de salopete, iar fotografiile poarta semnatura celebrului fotograf de moda Doru Amariucai.

Mirela Stelea, designer la Dubai Fashion Week
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.