Setari Cookie-uri

Rob Pattinson, gelos pe Taylor Lautner dintr-un motiv stupid

Actorii din Twilight se pregatesc de promovarea intensa filmului.

Actorii din Twilight se pregatesc de promovarea intensa filmului.

Primul care ofera interviuri este nimeni altul decat chipesul Robert Pattinson. Acesta a declarat de curand ca il invidiaza pe Taylor Lautner. Motivul? Taylor are un corp mult prea tonifiat pentru varsta lui:

“Trebuie sa iti faci griji de cum vei arata pe micul ecran. Niciodata nu am fost preocupat de asta inainte, dar dupa ce l-am vazut pe Taylor cum lucra la sala pentru film, m-am gandit <<Ei bine, toata lumea ma va judeca>>.

Intotdeauna m-am gandit la care ar fi cele mai bune pozitii in care muschii mei ar parea mai incordati, mai frumosi. Am incercat chiar si sa imi ascund stomacul. Am fost nervos atunci cand a trebuit sa imi dau camasa jos, in special pentru faptul ca in film corpul este foarte important.

Asa ca in filmul asta m-am gandit <<Ok, este ultimul film. Trebuie sa am si eu cele sase pachetele.>>. Si am incercat, dar este foarte greu. Am lucrat foarte mult timp de sase luni, asa ca dupa ce am filmat scena de sex, primul lucru la care m-am gandit a fost <<Este timpul sa mananc.>>.

Am sarbatorit filmarea ultimei scene in care eram dezbracat cu inghetata si tort. Intotdeauna am fost foarte activ, dar nu pot fi ca Taylor. Mai degraba ies cu prietenii, merg in cluburi…nu imi place sa merg la sala.
”, a declarat Robert pentru revista mexicana 15a20.

Stai linistit Robert, tu ai fata, Taylor are corpul. Combinatia perfecta!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.