Setari Cookie-uri

Foto: Pana si printesele poarta extensii

Fie ca este vorba despre colantii care ascund burtica, un machiaj strident, gene false sau extensii...orice femeie recurge la cateva metode de infrumusetare.

Fie ca este vorba despre colantii care ascund burtica, un machiaj strident, gene false sau extensii... orice femeie recurge la cateva metode de infrumusetare.

Este si cazul lui Kate Middleton, Ducesa de Cambridge. La prima iesire fara sotul sau, Catherine a optat pentru o rochie lunga. In ceea ce priveste coafura, Kate a ales una destul de simpla, cat mai naturala: parul lasat pe spate, ondulat putin la varfuri. Pentru ca look-ul sa aiba un plus de eleganta, ducesa si-a prins parul din zona urechilor usor catre spate.

Acum vine partea interesanta: Kate a folosit si cateva extensii de par clip on, creand astfel mai mult volum. Fotografii au fost pe faza si au surprins cateva cadre in care extensiile erau destul de vizibile.

[vezi foto aici]


UPDATE: Purtatorul de cuvant al lui Kate Middleton a declarat acum cateva ore faptul ca ducesa nu poarta extensii, ci este vorba despre o cicatrice pe care aceasta o are inca din copilarie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.