Kudika
1 Noiembrie 2011

O data cu pictorialul pentru Playboy, ofertele au inceput sa se tina lant.

O data cu pictorialul pentru Playboy, ofertele au inceput sa se tina lant.

Video: I s-a cerut sa sculpteze un brad de Craciun in centrul Parisului. In schimb, a facut o jucarie sexuala de 24 m inaltime

Este vorba despre Lindsay Lohan, vedeta cunoscuta mai mult pentru viata ei nelinistita si agitata decat pentru talentul de actrita. Dupa ce in presa de scandal a aparut faptul ca Lindsay urmeaza sa apara intr-un pictorial incendiar pentru faimoasa revista pentru barbati, Playboy, marile companii din industria porno au zis sa isi incerce si ele norocul.

FleshLight, o companie care se ocupa cu producerea de jucarii sexuale, a ramas uimita de ascensiunea blondinei, asa ca reprezentantii au hotarat sa puna mana pe ea pana nu este prea tarziu. Acestia nu au stat mult pe ganduri si au contactat-o, oferindu-i lui Lindsay suma de un milion de dolari pentru a putea realiza cateva jucarioare cu partile intime ale vedetei.

Un prieten apropiat al actritei a spus ca aceasta nu va accepta o astfel de propunere deoarece i se pare josnica si vulgara si ca singurul motiv pentru care Lohan a fost de acord sa isi arate scheletul, silicoanele si alte parti deocheate in Playboy a fost faptul ca pozele sunt facute de fotografi profesionisti si vor fi de calitate, informeaza TMZ.

Cele mai bizare jucarii sexuale din lume

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: