Setari Cookie-uri

O noua ipoteza in cazul mortii lui Michael Jackson

Desi au trecut doi ani de la moartea lui Michael Jackson in jurul mortii superstarului inca exista foarte multe lucruri care asteapta sa iasa la lumina.

Desi au trecut doi ani de la moartea lui Michael Jackson, in jurul mortii superstarului inca exista foarte multe lucruri care asteapta sa iasa la lumina.

Paul White, anestezist de profesie, vine cu o noua varianta: potrivit acestuia, Michael Jackson si-a facut singur o injectie fatala cu o substanta cu efect anestezic. In cursul zilei de ieri White s-a prezentat in fata juratilor si a sustinut faptul ca auto injectarea este singura posibilitate deoarece la fata locului politia nu a gasit perfuzii care sa contina anestezia care a pus capat zilelor lui Michael.

Un medic legist le-a spus juratilor ca doctorul starului pop a folosit o perfuzie de propofol si ca aceasta ar fi singurul mod prin care se explica nivelul ridicat de droguri gasite in corpul cantaretului.

Procurorii sunt de parere ca medicul Conrad Murray i-a pus o perfuzie lui Michael Jackson, perfuzie ce consta intr-un calmant. Apoi acesta a plecat din camera, lasandu-l pe cantaret nesupravegheat. Michael a facut o supradoza si a murit, informeaza DailyMail.

Paul White este martor in cazul procesului impotriva doctorului Conrad Murray.

Foarte multe solutii si presupuneri intr-un caz atat de dificil.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.