Setari Cookie-uri

Incredibil! Chiar divorteaza!

72 de zile...atat a durat casnicia dintre Kim Kardashian si Kris Humphries.

72 de zile...atat a durat casnicia dintre Kim Kardashian si Kris Humphries.

Kim a mers azi la judecatorie pentru a depune actele de divort. Motivul? Potrivit declaratiei vedetei, este vorba despre nepotrivire de caracter.

Se zvoneste ca totul a fost doar un aranjament deoarece in urma oficializarii nuntii, Kim a ajuns sa fie cea mai cautata vedeta de pe internet. In plus, difuzarea evenimentului i-a adus starului nici mai mult nici mai putin de 18 milioane de dolari. Kim a cerut sa pastreze inelul de logodna si verigheta, inelul valorand doua milioane. Ce-i drept, cadourile nu se returneaza.

Potrivit unui calcul efectuat de DailyMail, cuplul Kim – Kris a castigat in fiecare zi suma de 250.000 de dolari, si asta doar din publicitate.

Dupa mult timp in care am stat si m-am gandit, am decis sa pun capat casatoriei mele. Sper ca toata lumea sa inteleaga ca nu a fost o decizie usor de luat. Speram ca aceasta casatorie sa tina pentru totdeauna, dar cateodata lucrurile nu merg asa cum te astepti. Vom ramane prieteni si ii doresc tot binele din lume.”, a spus Kim Kardashian.

Kris, speriat de ce a facut sotioara lui, si-a trimis reprezentantul pentru a face fata presei:

Sunt dedicat acestei casatorii si legamantului pe care l-am facut. Imi iubesc sotia si sunt devastat de faptul ca a depus actele de divort. Sunt dispus sa fac tot ce este nevoie pentru ca aceasta casatorie sa functioneze.

Se pare ca este vorba doar despre publicitate, dragostea transformandu-se intr-un angajament controlat de bani. Kim a hotarat sa faca publice actele de divort tocmai astazi, avand in vedere ca in cursul diminetii mama sa si-a lansat o carte intitulata “Kris Jenner si toate lucrurile Kardashian-ilor” si ca maine se va deschide un nou magazin, KardashianKhaos.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.