Setari Cookie-uri

Soc: Justin Bieber este tata!

Da, ati citit foarte bine.

Da, ati citit foarte bine.

Justin Bieber a devenit tata. Pe coperta revistei Star U.S. din aceasta luna a aparut o fotografie cu Mariah Yeater si fiul sau, Tristyn Anthony Markhouse Yeater. Tanara in varsta de doar 20 de ani sustine faptul ca Justin Bieber este tatal celui mic.

Mariah spune ca Bieber i-a propus sa petreaca o noapte impreuna (25 octombrie anul trecut) imediat dupa concertul acestuia la L.A. Staples Center.

Cand am aflat ca sunt insarcinata cu copilul lui Justin Bieber, am incercat sa il contactez prin reprezentantii sai dar nimeni nu m-a mai sunat inapoi. Pe 6 iulie 2011 am nascut un baietel. Asta a fost exact la 36 de saptamani si doua zile de la contactul sexual avut cu Justin Bieber.

Bazandu-ma pe calculele facute, precum si pe faptul ca niciunul dintre ceilalti barbati cu care am facut sex nu poate fi tatal acestui copil, cred ca Justin Bieber este de fapt tatal copilului meu.

In timpul concertului se vedea ca suntem atrasi unul de celalalt. Dupa ce a coborat de pe scena am inceput sa ne sarutam. Justin Bieber mi-a sugerat sa merg cu el intr-un loc privat pentru a putea fi singuri. Mi-a spus ca vrea sa faca dragoste cu mine si ca este pentru prima data pentru el. Am mers inauntru si imediat s-a schimbat.

A inceput sa ma atinga si sa imi spuna non stop vorbe urate. I-am cerut sa foloseasca un prezervativ, dar mi-a spus clar ca nu vrea deoarece, fiind prima data, vroia sa simta tot.
”, informeaza DailyMail.

Reprezentantii lui Justin Bieber au declarat ca nu au primit nicio citatie din partea instantei de judecata si ca vor face tot posibilul sa demonstreze ca Bieber nu este tatal bebelusului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.