Setari Cookie-uri

Secrete din adolescenta lui Smiley

Smiley si-a baut cafeaua de dimineata marti în studioul Kiss FM, unde a fost invitat sa raspunda online la intrebarile fanilor, in cadrul campaniei Vedete Face to Face...book!.

Smiley si-a baut cafeaua de dimineata marti in studioul Kiss FM, unde a fost invitat sa raspunda online la intrebarile fanilor, in cadrul campaniei Vedete Face to Face...book!.


Smiley a facut cu greu fata avalansei de intrebari postate pe peretele de Facebook al Kiss FM. Fanii s-au interesat de viitoarele concerte ale artistului, de noi single-uri, dar unele admiratoare au vrut sa stie "cand, cum si unde" si-a inceput viata sexuala. Smiley a pastrat insa discretia, dezvaluind doar ca a avut parte de primul sarut in clasa a cincea.

Artistul le-a povestit Kissomanilor ca urmatorul album se va compune din 12-15 piese, care vor fi selectate dintr-un total de 25, cate sunt in prezent. Multe melodii sunt in limba romana, iar albumul va fi lansat in primavara anului viitor. "Sigur veti mai avea parte de surprize pana la sfarsitul anului", le-a promis Smiley fanilor care au dorit sa afle ce noutati muzicale are în pregatire.

Invitatul Andreei Berghea la Kiss Music nu a venit cu mana goala, ci le-a adus Kissomanilor cadouri surpriza: albume si un tricou oficial I Am Hahaha pentru primul fan care numeste cel putin trei artisti Hahaha Production.

Smiley le-a marturisit Kissomanilor ca e pasionat de FIFA 2012 si ca, in cariera, cele mai importante lectii au fost cele de chitara si de pian.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.