Setari Cookie-uri

Despre sex cu...Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu se destainuie si vorbeste despre sex, dragoste si iubire.

Mihaela Radulescu se destainuie si vorbeste despre sex, dragoste si iubire.

Vedeta a fost invitata in platoul Kanal D si a vorbit despre relatia in care se afla, dar si despre cat de important este sexul in viata sa:

Sunt foarte multe lucruri pe care le poti face daca, intr-adevar, ai facut dragoste. Cand vorbim de dragoste ne referim la tot, la tot ce simtim din cap pana-n picioare. Dupa ce am facut dragoste... as lua-o de la capat. Sunt sigura ca orice barbat ar spune ca cel mai bun lucru de facut dupa dragoste este sexul. Asa gandesc barbatii.

“Dragostea moare cand iti moare sufletul, cand nu mai simti, cand nu mai vrei sa simti, cand nu mai crezi…Dar dragostea de obicei nu moare. Dragostea moare doar daca e ucisa, dragostea nu se sinucide. Dragostea moare de mana celui care nu mai vrea. Marea dragoste nu moare niciodata. Eu am intalnit marea dragoste.

Acum iubesc. Poti sa recunosti o femeie indragostita dupa ochi, dupa cum se poarta. Femeile indragostite sunt cele mai frumoase, cele mai bune, cele mai creative. Dragostea ne face sa facem tot…tot ce se poate mai bun si mai frumos.
”, a spus Mihaela potrivit Cancan.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.