Setari Cookie-uri

Lectia de sex cu...Gina Pistol

Gina Pistol ne ofera sfaturi despre sex.

Gina Pistol ne ofera sfaturi despre sex.

Vedeta merge pe ideea ca decat fara prezervativ, mai bine fara sex:

Decat fara prezervativ, mai bine fara sex! Consecintele pot fi nedorite si te pot afecta o viata intreaga. In astfel de momente trebuie sa fii cerebral si sa gandesti ca prezervativul este colacul tau de salvare. Se poate sa ai si placere fara limite si protectie maxima. Este foarte simplu.

Stiu ca sexul neprotejat poate avea consecinte nedorite, iar in jurul meu au fost multe persoane care din neglijenta, nepasare sau nestiinta au riscat totul fara motiv...

Cu toate ca suntem in anul 2011, sunt multi cei care nu folosesc deloc prezervativul atunci cand intretin relatii sexuale, iar acest lucru mi se pare alarmant.

M-a onorat invitatia celor de la ENTRAN SAFE de a fi parte a unei campanii care militeaza pentru sex protejat si ma bucur ca am sansa de a-i incuraja pe tineri in a fi cerebrali atunci cand isi incep viata amoroasa
.”, declara Gina.

Gina Pistol va oferi sambata noapte un show pe care barbatii nu il vor uita prea curand. Cea mai sexy vedeta a Romaniei va da startul distractiei in clubul Boa din Bucuresti, in cadrul petrecerii ENTRAN - Meet Me In Your Fantasy.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.