Setari Cookie-uri

Cine-i de vina pentru tinutele Andreei Balan?

Ghici ciuperca ce e!

Ghici ciuperca ce e!

Andreea Balan, vedeta care mai mult se dezbraca decat sa cante, se destainuie spunand ca nu ea este cea care isi alege tinutele pentru scena. Blondina da vina pe iubitul sau Keo, care o indeamna sa includa cat mai multe tinute sumare si miscari provocatoare in show-urile sale.

Daca nu te pricepi la muzica, macar sa ai ce arata barbatilor din public, nu?

Intrebata de VJ-ita Music Channel, Sanziana Negru, daca Keo nu ii spune niciodata ca imbracamintea ei este prea sumara, artista a declarat razand ca “Nu, Keo este cel care imi zice ce miscari sa fac cu Petrisor, ma manageriaza, imi zice sa iau biciul si sa il folosesc in show-uri daca este nevoie”.

Da, pisi, asa este cel mai bine. Arata tot fanilor tai, doar trebuie sa ii ai cu ceva la mana ca sa revina la “concertele” tale.

"Chiar daca nu cantam in public, eu cant cu Andreea foarte des acasa, si o vad cantand si mai goala decat o vedeti voi”, a declarat Keo pentru Music Channel.

Sa inteleg ca asta inseamna ca si noi trebuie sa ii vedem de fiecare data popoul cand urca pe scena. Daca asa se face muzica in ziua de azi, cred ca o sa trec pe populara.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.