Setari Cookie-uri

Intalnire de gradul zero: Zavoranu vs Huidu

Oana Zavoranu tace si le face

Oana Zavoranu tace si le face.

Este cunoscut faptul ca ea si Serban Huidu sunt intr-un scandal continuu, care se pare ca nu are sfarsit. Zavo a fost prezenta in platoul Cancan TV, marturisind ca ceea ce i-a facut Huidu pe parcursul emisiunii Cronica Carcotasilor a fost un adevarat chin. Acum…este randul ei sa se razbune.

Am fost chinuita pe nedrept. Eu pot sa merg cu simtul umorului la limite la care altii nu pot. Dar Serban Huidu a intrecut de mult limita bunului simt. Balcanismul si neamul prost al lui trebuiau taxate la un moment dat. Serban si cu nevasta lui radeau doar daca ii gadila cineva. Eu mentin ceea ce am spus, am zis din iarna ca nu ma bucur de raul nimanui, ma bucur doar ca s-a facut dreptate, ca Dumnezeu i-a dat o palma ca prea era cu nasul pe sus. Pacat este de ceea ce au patit acei oameni.

Cei doi s-au intalnit in trafic, Oana Zavoranu oprind la semafor exact in dreptul masinii lui Huidu. Potrivit Oanei, cei doi s-au privit in ochi, iar Huidu a schitat un zambet, iar Oana a deschis geamul si i-a aratat cele 5 degete ale mainii stangi.

Ne-am intalnit in trafic si statea ca prostul. El m-a facut in toate felurile, m-a tarat in noroi cu emisiunea lui infecta. Eu nu sunt Iisus Hristos sa intorc celalalt obraz! Am deschis geamul, i-am facut cu mana si i-am aratat cinci degete, cati ani de puscarie sa faca. Nu o sa plang pentru ca Huidu este la pamant. Huidu de ce se duce la frizer? De ce este liber? Daca nu esti stapan pe volan, nu conduci. Huidu a incercat sa imi raspunda dar eu am inchis geamul! Eu am muncit pentru ce am facut, nu m-am culcat cu barbati, nu am dat bani nicaieri, si nu ii permit lui Huidu sa imi faca asta.

Crezi ca daca mie mi se intampla tragedia lui Huidu, nu eram omorata cu pietre pana acum? Cum este posibil sa aperi un om care a luat trei vieti?
”, a declarat Oana Zavoranu pentru Cancan TV informeaza Cancan.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.