De ce radiourile nu mai difuzeaza piesele celor de la Voltaj?

De ce radiourile nu mai difuzeaza piesele celor de la Voltaj?
Kudika
22 Noiembrie 2011

Raspunsul vine chiar din partea lui Calin Goia, solistul trupei Voltaj.

Raspunsul vine chiar din partea lui Calin Goia, solistul trupei Voltaj.

Trupa Voltaj a sustinut un recital in Club Tribute din Bucuresti, prilej cu care publicul a ascultat, in premiera, viitorul single al trupei „Da vina pe Voltaj”, care se va bucura in curand si de un videoclip.

Chiar daca nu au mai fost difuzati la radio in ultima perioada, baietii o duc cat se poate de bine pe plan muzical, ultimul lor concert umpland Clubul Tribute.

Radiourile nu ne mai difuzeaza pentru ca piesele cantate in limba romana au fost considerate in ultima perioada ca fiind perimate. Speram ca acest lucru sa se schimbe. In ciuda relatiei reci cu radiourile, noua ne merge insa foarte bine. Adunam mii de oameni in pietele publice si sute de persoane la concertele din cluburi.”, a declarat Calin Goia in Club Tribute.

„A te gandi la o cariera internationala este ca si cum ai incerca marea cu degetul. Totusi... o sa avem si noi cateva concerte internationale. De 1 Decembrie o sa cantam pentru romanii din Austria si Germania, iar acest lucru ne bucura foarte mult.”, mai spune Calin Goia.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri