Setari Cookie-uri

Citeste aici o parere interesanta despre penisuri

Ravan Fodor, cel care canta in tineretele mele Lasa-mi speranta, este tare indignat de faptul ca penisurile barbatilor din Romania sunt considerate mult prea mici.

Ravan Fodor, cel care canta in tineretele mele Lasa-mi speranta, este tare indignat de faptul ca penisurile barbatilor din Romania sunt considerate mult prea mici.

Am gasit o stire care cred ca e mai veche..cei de la Click spun asa: 'Doar 12,73 de centimetri. Asta este 'penisul mediu' în Romania. Nu o spunem noi, ci "L'Academie Nationale" de Chirurgie din Paris, care a analizat datele privind lungimea penisurilor din 120 de tari. Asa ne-am potcovit cu un rusinos loc 102...' Fratilor, eu incerc sa ma cenzurez cum pot, pentru ca simt cum mi-a crescut tensiunea si cedez psihic!

Pai cred ca au nimerit in tara gresita, cu centimetrul gresit in mana!

Poate ca lor le-a dat o medie de 10, dar erau inch, nu centimetri!

Pai ei cred ca vorbim de tara cremwurstilor, cand noi producem de-atata timp... salam de Sibiu! Si ssssasssesc! Si parizer neaos romanesc! Numai eu am vreo 20 prieteni care schimba oricand topul asta mincinos al lor!

Ca daca il pun si pe finu in lista le cade topul in cap, spanzura-s-ar cu ruletele alea defecte ale lor de savanti parliti.
”, a scris acesta pe Facebook.

Intrebarea care ma macina, de unde stie el marimea penisului lui Cabral? Se fac sedinte speciale in care barbatii isi arata penisul?

UPDATE:

"Mai, vroiam sa imi cer scuze pentru postul de mai devreme, chiar asta vroiam.

Dar l-am recitit... si nu pot sa-mi cer scuze! Puteti sa ma alergati cand ma vedeti la coada la sifoane dar eu nu cred ca suntem pe locul 102 nici in ruptul capului!

Am primit cateva zeci de mesaje pe privat, majoritatea de la doamne care se ofereau sa le faca poze " jucariilor" iubitilor sau sotilor, ca sa demonteze afirmatia savantilor alora parati. Acum... eu nu vroiam sa privesc asa ceva, si nici sa insir dovezile pe facebook nu se putea, le-am refuzat politicos. Dar asta mi-a demonstrat inca o data ca nu ma insel, 12,73 cm este mult under-rated!

Si mai cred o chestie: jignirea nu a fost primita de barbati ci de iubite si sotii! Adica romancele se multumesc cu putin?! Hai-sictir, mai savantilor!

(si mai lasati povestea cu finu', a fost o gluma, ce naiba?!)
", a postat de curand Razvan Fodor tot pe Facebook.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.