Setari Cookie-uri

Vedetele sar in ajutorul cainilor maidanezi

Este oficial. Parlamentul a votat legea care permite eutanasierea maidanezilor. De acum inainte soarta cainilor fara stapan este in mana consiliilor locale.

Este oficial. Parlamentul a votat legea care permite eutanasierea maidanezilor. De acum inainte soarta cainilor fara stapan este in mana consiliilor locale.

Vedetele nu stau cu mainile in san, ci incearca sa trezeasca mila din oameni, cerand ca maidanezii sa fie salvati.

Libertatea a strans cat mai multe declaratii de la vedete, in speranta ca ar putea obtine un dram de compasiune din partea autoritatilor:

Andreea Popescu a fost muscata de caini, insa acest lucru nu o opreste sa fie om:

Dupa ce am fost muscata am trecut prin multe operatii. Am ramas cu o cicatrice, dar nu urasc cainii. Ii iubesc si sunt impotriva eutanasierii lor. E o crima! Uneori, oamenii sunt mai animale decat animalele...”, a spus aceasta.

Dan Negru: "Problema cainilor a creat doua mari tabere: smintitii si miseii. Unii doresc sa-i lase liberi pe strazi, ceilalti, sa-i omoare. Eu sunt pentru sterilizarea lor.”

Adelina Pestritu: „Sunt multi oameni in tara asta cu case, dar cred ca sunt zgarciti. Nu sunt de acord ca maidanezii sa fie omorati, eu i-as lua pe toti acasa”.

Irina Loghin
: „Unde sunt banii pentru sterilizarea maidanezilor? Animalele nu au nici o vina daca se inmultesc! Eu le iubesc si nu sunt de acord cu eutanasierea cainilor! E o crima!”.

Tu din ce tabara faci parte?




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.