Setari Cookie-uri

Vezi aici cine este designerul anului 2011

Si premiul merge la nimeni alta decat...

Si premiul merge la nimeni alta decat...

Victoria Beckham. Designerul (acum putem sa o numim asa) a primit titlul de designer brand in cadrul galei British Fashion Awards 2011. Vedeta a fost extrem de emotionata incat a inceput sa planga in momentul in care a urcat pe scena pentru a isi ridica premiul:

Imi pare foarte rau pentru ca plang. Sunt atat de naspa. As vrea sa multumesc industriei de fashion britanice pentru suportul acordat. As vrea, de asemenea, sa multumesc echipei mele, va cunoasteti voi, pentru faptul ca sunteti concentrati si creativi. Nu m-as fi descurcat fara voi. Multumesc si parintilor mei, copiilor si sotului. Fara David nu as fi avut curajul sa fac ceea ce fac acum. Sunt foarte nervoasa, acest premiu inseamna foarte mult pentru mine. Este un vis devenit realitate.”, a spus Victoria.

Victoria Beckham si-a construit un imperiu fashion, in primele luni ale anului 2011 designerul incasand peste 15 milioane de lire sterline din vanzari. Vedete precum Nicole Scherzinger, Eva Longoria, Kim Kardashian sau Cheryl Cole i-au purtat creatiile.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.