Setari Cookie-uri

Afla adevarul! Beyonce vorbeste pentru prima data despre burta falsa

Beyonce nu a mai suportat zvonurile legate de sarcina sa inventata si a iesit la inaintare.

Beyonce nu a mai suportat zvonurile legate de sarcina sa inventata si a iesit la inaintare.

Stii, sunt anumite lucruri care sunt atat de indepartate, incat nici nu ma mai afecteaza. Eu sunt cool, este asa de ridicol si exagerat. Mama mea este mai nervoasa decat mine, spunand ca nimeni nu vrea sa vorbeasca de rau pe nepotelul ei. Eu incerc sa o linistesc, spunandu-i ca totul este ok.”, a declarat aceasta intr-un interviu pentru Couric.

Atat? Si eu care ma asteptam la dovezi, la prezentarea ecografiilor si a burticii in direct. Glumeam. Fiecare cu problemele sale. Pana la urma este viata sa si, daca vrea sa se minta (sau sa minta intreaga lume) nimeni nu o impiedica.

Exista, insa, o mica problema: sunt multe detalii care nu se leaga: videoclipuri fara burtica, filmulete in care burta i se dezumfla, fotografii in care i se vad protezele pentru sani (pentru a parea mai mari), fotografiicu burtica realizate de paparazzi platiti (iar cand au venit paparazzi adevarati, cantareata si-a acoperit abdomenul cu o poseta mare) sau faptul ca spunea ca vrea ca la 30 de ani sa aiba un copil si, poc, cum a implinit 30 de ani a aruncat si bomba. Copilul nu se face cat ai pocni din degete, mai ales cand este vorba despre o femeie de 30 de ani care, probabil, a folosit anticonceptionale ca metoda de contraceptie.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.