Setari Cookie-uri

Cum gandeste o femeie proaspat despartita despre familie?

Kim Kardashian este in prag de divort, insa acest lucru nu o impiedica sa vorbeasca despre idealul ei in viata.

Kim Kardashian este in prag de divort, insa acest lucru nu o impiedica sa vorbeasca despre idealul ei in viata.

Nu demult, vedeta (devenita celebra datorita unui film porno si prieteniei sale cu Paris Hilton, careia i-a intors spatele apoi) spunea ca isi doreste cu disperare sa aiba copii alaturi de iubitelul ei, Kris Humphries. Doua luni au tinut-o gandurile astea deoarece, acum aceasta s-a razgandit. Cica familia nu este de ea:

La inceput eram ceva de genul <<Vreau sa am sase copii>>. Apoi am scazut numarul, ajungand la patru copii, apoi am scazut din nou, dorindu-mi doar trei, iar acum sunt ceva de genul <<Poate ca nu voi avea niciun copil. Poate ca basmul meu are un sfarsit total diferit de cel pe care mi-l imaginasem eu.

Cred in dragoste si visez sa am parte de o relatie perfecta, dar parerile mele s-au schimbat foarte mult. Cred ca nu vreau sa traiesc intr-un basm ca acesta. Poate ca trebuie doar sa imi dau o palma si sa fiu mai realista. Ceea ce vreau eu nu este posibil.
”, a declarat Kim in noul numar al revistei Glamour.

Da, este imposibil sa ai o familie in vremurile astea. Daca esti tot timpul pe drumuri si iti vizitezi chirurgul plastician mai des decat faci sex cu partenerul, atunci, draga Kim, chiar ai dreptate: familia nu este de tine.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.