Setari Cookie-uri

Foto: Monica Gabor, in bratele noului iubit

Monica Gabor isi continua viata, lasand in urma trecutul rusinos pe care l-a avut in Bacau si casatoria cu Irinel Columbeanu.

Monica Gabor isi continua viata, lasand in urma trecutul rusinos pe care l-a avut in Bacau si casatoria cu Irinel Columbeanu.

Se pare ca pe fosta doamna Columbeanu nu o mai intereseaza nici macar fiica acesteia. Potrivit Cancan, Monica a plecat din Romania la jumatatea lunii noiembrie. Modelul este atat de ocupat cu noua relatie incat a uitat sa mai comunice cu Irinel prin mesaje si sa isi mai vada fetita. Monica a ignorat zilele libere in care o putea vedea pe cea mica si nici nu a luat legatura cu Iri pentru a stabili intervalul in care isi poate vedea fetita in preajma sarbatorilor.

Acum prioritatea Monicai este realizarea visului american. Aceasta incearca sa isi consolideze relatia cu Mr. Pink. Cei doi au fost prezenti zilele trecute la o petrecere privata in Los Angeles data de prietena Monicai, Lorena Sarbu, o alta romanca tanara care a reusit sa puna mana pe un milionar, William Crabel. Ziarul Libertatea a intrat in posesia fotografiilor, cei doi porumbei parand destul de apropiati. Inca o data, Moni a tras lozul cel mare.

Vezi fotografiile cu Monica si iubitul sau aici.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.