Setari Cookie-uri

Video: Gaga, unealta publica a organizatiei Illuminati

Lady Gaga a devenit peste noapte una dintre cele mai cunoscute celebritati internationale.

Lady Gaga a devenit peste noapte una dintre cele mai cunoscute celebritati internationale.

Se pare ca succesul acesteia a intrat si in atentia organizatiei secrete Illuminati. Pe internet circula un clip in care sunt prezentate si explicate cadre din cel mai recent videoclip lansat de cantareata, Marry The Night.

Cand ma uit inapoi la trecutul meu, nu este ca si cum nu as vrea sa vad lucrurile exact asa cum s-au intamplat, este vorba doar despre faptul ca prefer sa mi le amintesc intr-un mod mai artistic. Si, sa fim sincer, aceasta minciuna este mult mai onesta pentru ca eu am fost cea care a inventat-o. Trauma este ultimul asasin. Amintirile nu sunt reciclate precum atomii si particulele din stiinta cuantica, ele pot rezista pentru totdeauna.”, spune Lady Gaga la inceputul videoclipului.

Potrivit clipului in care ni se explica legatura dintre Gaga si Illuminati, in timpul procesului de programare a mintii, amintirile sunt pierdute. Exista deasemenea o disociere puternica cu realitatea. Alter ego-ul se formeaza, luand astfel nastere insasi Lady Gaga.

Un alt exemplu dat este faptul ca una dintre asistente i se adreseaza cantaretei, care este pacienta, ca “Morphine, Gaga”, morfina fiind unul dintre drogurile folosite in cadrul unui proiect special al sistemului Illuminati.

In videoclip, majoritatea fetelor din camera au bandaje la cap si merg destul de ciudat, fapt care demonstreaza ca mintea lor a fost distrusa, spalata si stearsa.

Exista si numeroase simboluri subliminale. Pentru mai multe detalii urmariti videoclipul explicativ de mai jos.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.