Setari Cookie-uri

Video: Fata regelui MJ, noua frumusete a Hollywood-ului

Paris Jackson, fata regretatului cantaret, are doar 13 ani, insa face furori in lumea showbiz-ului.

Paris Jackson, fata regretatului cantaret, are doar 13 ani, insa face furori in lumea showbiz-ului.

Tanara isi doreste sa calce pe urmele tatalui sau si sa cucereasca publicul. Aceasta isi va face debutul in filmul Lundon’s Bridge and the Three Keys, in care va juca rolul unei fete care supravietuieste vrajilor facute de regina meduzelor, care incearca sa puna stapanire pe gandurile si sufletul sau.

Paris a fost prezenta de curand in emisiunea lui Ellen DeGeneres si a vorbit putin si despre tatal sau:

Cand eram micuta nu vroiam sa port masti. Eram ceva de genul <<Asta-i stupid, de ce as purta o masca?>>. Dar acum incep sa realizez ca el doar a vrut sa ne protejeze si ne explica asta de fiecare data.

Chiar am o copilarie obisnuita. Sunt tratata la fel ca la inceput. Cand am ajuns la scoala, la noua mea scoala, nimeni nu stia cine sunt si imi placea asta. Credeam ca am sansa la o viata normala, eram o persoana obisnuita.
”, a declarat tanara in cadrul emisiunii.

Tatal meu a fost in filmul Moonwalker. Stiam ca stie cu adevarat sa cante, dar nu stiam ca stie si sa joace intr-un film. Am vazut filmul si de atunci mi-am dorit sa fiu ca el. Eram foarte mica, aveam sub 10 ani. Tata ne ajuta sa ne descurcam. Ne dadea mici scenarii, si ne spunea <<Ok, in scena asta trebuie sa plangi>>, iar eu incepeam sa plang.




Sursa foto: Northfoto.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.