Setari Cookie-uri

Hiena musca fara mila din trupa Hi Q

Un nou scandal a izbucnit de curand in presa nationala.

Un nou scandal a izbucnit de curand in presa nationala.

Cea mai recenta editie a emisiunii Apropo Tv a fost dedicata trupelor romanesti de succes . Printre vedetele din platou, invitate sa vorbeasca despre acest subiect s-a numarat si Mihai Sturzu, unul dintre interpretii de la Hi Q.

Cand a venit vorba despre trupa Animal X, Mihai a declarat:

Ei, la Animal X deja incepuse sa se simta business-ul. A fost smecherie cu Animal X, da. Mergeau la concerte cu stilist. Ei, la concert, mergeau cu un om care ii imbraca si un om care ii machia. Animal X mi s-a parut ca a fost primul proiect facut super-super-super business. Din pacate, a fost construit pe o platforma care a cedat: cei trei baieti. Acum Animal X este o gluma fata de ce era Animal X atunci.

Serban, cunoscut si sub numele de Hiena, nu a asteptat foarte mult si a sarit ca ars pe Facebook:

L-am vazut astazi la Apropo tv pe carnatul ala de la Hi-Q opinand despre Animal X (vorbesc despre ala urecheat, nu despre ala fara gat). De cand isi permite urechi de tabla asta sa vb despre noi?!? A uitat cand se rugau ca niste disperati sa mergem la ei la emisiune ca sa mai pupe audienta? Un habarnist antitalent care are filme de politician mai nou. Daca o sa faca politica asa cum a cantat o sa avem inca un distrus pe la tv care face pe desteptul cu partidul in spate. Baietii astia ar face bine sa nu mai vorbeasca despre muzica si sa-si vada de treaba lor (care o fi aia).”, a spus acesta pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.