Setari Cookie-uri

Ce vedeta isi impodobeste bradul cu bijuterii Swarovski?

Noul trend de sarbatori: sa pui in brad bijuterii Swarovski.

Noul trend de sarbatori: sa pui in brad bijuterii Swarovski.

Lavinia Pirva are grija ca, an de an, bradul sau de Craciun sa fie impodobit cat mai frumos. Fie ca alege sa cumpere un brad de doi metri inaltime, fie ca alege unul scund, cantareata il impodobeste de fiecare data cu ornamente speciale.

Lavinia a colectionat de-a lungul timpului ghirlande si lanturi care pot fi cu usurinta considerate drept bijuterii. Unele dintre acestea sunt din cristale Swarovski, altele chiar din aur si argint.

Anul acesta, Lavinia a ales sa impodobeasca un bradut de doar un metru inaltime, inradacinat in ghiveci pentru ca dupa sarbatori sa il planteze la loc.

Pentru decorarea lui, solista a ales globuri, funde si ghirlande rosii clasice, dar si margele si bijuterii cu pietre Swarovski.

Colectionez de multi ani tot feluri de gablonturi, dar si bijuterii mai scumpe. Am o cutie intreaga de astfel de accesorii. Imi place sa imi impodobesc bradul cu ele. De multe ori se intampla sa ii redecorez de la o zi la alta. Ca si cum, noi, oamenii, ne-am imbraca diferit de la o zi la alta. Tin foarte mult la bradutul meu.”, declara Lavinia.

Lavina pune bijuterii Swarovski in brad
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.