Setari Cookie-uri

Delia Matache face Revelionul la Jubile

Cantareata Delia Matache e pe val si are numeroase cereri de cantari, in mod special, pentru noaptea de Revelion.

Cantareata Delia Matache e pe val si are numeroase cereri de cantari, in mod special, pentru noaptea de Revelion.

Printre atatea solicitari, Delia a acceptat sa sustina un recital la Jubile Ballroom din Pipera, o cunoscuta sala de evenimente unde cantaretele Daniela Gyorfi si Andreea Antonescu si-au botezat fetitele. Pe langa frumoasa Delia Matache, programul artistic va fi asigurat si de mama solistei, Gina Matache, care va sustine un recital folcloric, dar si de Star DJs.

De asemenea, clientii pot beneficia si de un spectacol pe cinste oferit de sosia lui Bryan Johnson de la AC/DC. Pretul unui Revelion este de 349 lei, in acesti bani intrand programul artistic mai sus mentionat, dar si un meniu variat, din care nu lipsesc salata de mango, icrele de stiuca, dorada la gratar cu broccoli, somonul fume, branza de capra si multe alte delicatese culinare, care, cu siguranta o vor incanta si pe Delia Matache.

Cei care se grabesc insa sa-si cumpere locuri pentru un Revelion la Jubile, pana pe 27 decembrie, o pot face doar pentru suma de 349 lei. Se pare ca pentru un program artistic in noaptea de Revelion Delia Matache ar fi incasat cateva mii de euro.

"Anul acesta am primit mai multe oferte pentru Revelion, printre care una sa cant la Jubile Ballroom din Pipera. Este o locatie primitoare, unde sper sa revin si pentru a canta la nunti.", spune Delia.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.