Setari Cookie-uri

Anda Adam a petrecut alaturi de miliardarii ucrainieni

Anda Adam a intampinat 2012 in cel mai placut mod posibil pentru un artist: pe scena, in fata unui public efervescent si cu un onorariu consistent.

Anda Adam a intampinat 2012 in cel mai placut mod posibil pentru un artist: pe scena, in fata unui public efervescent si cu un onorariu consistent.

Vedeta a fost invitatul special al celui mai mare eveniment din oras, organizat in cea mai modern sala de spectacole din Odessa.

Dupa o luna de promovare intensa, in care postere cu fotografia ei au impanzit orasul, locatia a fost arhiplina. La separeul VIP, au fost prezente mai multe vedete locale, precum si crema oamenilor de afaceri din Ucraina.

Anda Adam le-a oferit un show pe care nu il vor uita prea curand, la stardare inalte de profesionalism. A cantat live timp de 45 de minute si a dansat alaturi de trupa ei, afisand un look glamour.

Artista a purtat in noaptea dintre ani o rochita din tul, incrustata cu 1250 de cristale Swarovski si pietre semipretioase. Creatia a fost realizata special pentru artista noastra de un designer din Italia si a costat peste 5000 de euro.

Anda a fost insotita in Ucraina de iubitul ei, Victor Slav, alaturi de care traieste o solida relatie de dragoste de mai bine de cinci ani. Prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV a urmarit concertul partenerei sale de la masa VIP la care s-au servit cele mai fine preparate si bauturi.

Anda Adam a fost, de altfel, rasfatata ca o printesa de organizatori. I s-a pus la dispozitie o limuzina si i s-a fost oferit un onorariu consistent. In prezent, se poarta discutii pentru organizarea unui turneu national in Ucraina.

Anda Adam, revelion in Ucraina
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.