Setari Cookie-uri

Delia Antal: "Vedetele se mutileaza"

Delia Antal prefera naturaletea si formele cu care au inzestrat-o mama natura. Actrita si regizoarea filmului DORA este impotriva botoxului, pentru ca l-a incercat pe propria-i piele si nu s-a simtit bine deloc. Delia Antal, spune Nu si operatiilor estetice, la care ar apela doar in caz de urgenta!Delia Antal prefera naturaletea si formele cu care au inzestrat-o mama natura. Actrita si regizoarea filmului DORA este impotriva botoxului, pentru ca l-a incercat pe propria-i piele si nu s-a simtit bine deloc. Delia Antal, spune Nu si operatiilor estetice, la care ar apela doar in caz de urgenta!

Delia Antal prefera naturaletea si formele cu care au inzestrat-o mama natura. Actrita si regizoarea filmului DORA este impotriva botoxului, pentru ca l-a incercat pe propria-i piele si nu s-a simtit bine deloc. Delia Antal, spune Nu si operatiilor estetice, la care ar apela doar in caz de urgenta!

Sunt naturala! Nu mi-am facut operatii estetice, sunt impotriva lor! Multe vedete si de la noi si de peste hotare, dupa cum se vede cu ochiul liber, s-au mutilat de-a dreptul. Adevarul este ca fiind actrita nu-mi permit sa-mi “inghet” fata cu botox, pentru ca am nevoie de o fata expresiva atunci cand merg la castinguri pentru a obtine diferite roluri”, spune Delia Antal.

Este normal ca la o anumita varsta sa iti doresti sa arati cat mai bine, dar sa fi sexy si frumoasa la orice varsta nu inseamna ca trebuie sa arati ca un copil! Toate varstele au frumusetea lor, este penibil la 50 de ani sa iti doresti sa arati de 20!”, mai spune actrita.

Actrita a incercat acum patru ani injectia cu botox, dar experienta nu a fost tocmai placuta, asa ca de atunci nu a mai incercat asa ceva.

Am fost ademenita acum 4 ani sa incerc botoxul pentru ca toata lumea parca era obsedata de el, era nebunie mare, mai ales in showbiz, si eu ,curioasa fiind, am spus “De ce nu”? Dar mi-a incremenit fata si nu doar atat, mi-am pus si in buze si nu-mi mai simteam buzele la sarutat, parca eram alta persoana, nu mai simteam nimic normal, nici mancarea, nu ma mai recunosteam.

Nu sunt de acord deloc cu aceasta procedura si nu mi-as distruge frumusetea lasata de la Dumnezeu. Sunt de parere ca botoxul este egal cu mutilarea, ba mai mult, ridurile chiar sunt sexy si apreciate! Iar la cate creme de ingrijire si infrumusetare au aparut acum pe piata e si pacat ca femeile sa apeleze la tot felul de injectii. Sexul, alimentatia sanatoasa, sportul si dormitul orelor necesare ne mentine tineri si mereu in forma!
”, a mai spus, revoltata, actrita.

Delia Antal si operatiile estetice
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.