Setari Cookie-uri

Soc: Kim Kardashian, amanta?!

Kim Kardashian reuseste de fiecare data sa fie in centrul atentiei.

Kim Kardashian reuseste de fiecare data sa fie in centrul atentiei.

Dupa divortul extrem de controversat, vedeta reality show-ului Keeping up with the Kardashians revine in atentia noastra din cauza unui nou scandal.

Amber Rose, fosta iubita a lui Kanye West, sustine faptul ca bruneta a facut tot posibilul pentru a ii atrage atentia lui Kanye. Amber chiar a spus ca are dovada ca fost inselata de cantaret cu Kim Kardashian:

Nu vreau sa intru in detalii despre cum am aflat ca cei doi au facut sex pe vremea cand eu si el formam un cuplu, dar stiu exact despre ce vorbesc. Din cauza asta ea n-a negat niciodata, pentru ca stie ca nu are cum sa faca asta. Eu stiu care e adevarul, ea stie care e adevarul, la fel si Kanye. Eu am o dovada clara a acestei aventuri, doar ca nu vreau sa duc lucrurile pana acolo. Stiu sigur ca dovada mea ar pune-o pe Kim intr-o situatie foarte, foarte stanjenitoare”, a declarat Amber Rose pentru TMZ, informeaza Libertatea.

Pe internet circula o fotografie facuta in timpul unei partide de sex, in care protagonisti sunt Kanye si, se pare, Kim Kardashian.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.