Setari Cookie-uri

Culmea pitiponcelii: Sa faci jogging pe tocuri de 15 cm

Cand vedetismul pune stapanire pe tine, nu mai ai scapare.

Cand vedetismul pune stapanire pe tine, nu mai ai scapare.

Courtney Stodden are doar 17 ani, este maritata cu actorul Doug Hutchinson (51 de ani) si a ajuns la limita pitiponcelii. Tanara face tot posibilul pentru a primi atentia care pretinde ca i se cuvine. Asa ca, daca paparazzi nu se tin dupa ea, se tine ea dupa ei.

Blondina si-a scos catelusa la jogging, pe care a vopsit-o in nuante de roz. Si asta nu este tot. Minora casatorita si-a asortat tinuta de alergat cu tocuri de stripteusa, de 15 cm.

Vezi aici fotografii din timpul alergarii.

Mai jos poti urmari un interviu cu cei doi, care este nu doar amuzant, ci si extrem de… prostesc. Sincer, mie imi place rasul ei, ma face si pe mine sa rad:

"Noi avem o casnicie normala, fericita si frumoasa. Multi oameni nu sunt de acord, dar chiar asa este. Ne iubim, iubim viata, iubim sa facem lucruri impreuna, ne place sa radem, el asculta muzica lui, eu ascult muzica mea. El este cel care face curat in casa. Curat si eu putin, dar ma pregatesc pentru asta. Odata am spalat pe jos. Am lasat apa sa curga in cada, imi-am pus chiloteii, am stors buretele plin de spuma si am inceput sa curat.", a declarat Courtney Stodden.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.