Setari Cookie-uri

Cuplul de aur de la Hollywood s-a despartit

Inca o dovada ca dragostea nu este vesnica.

Inca o dovada ca dragostea nu este vesnica.

Cel mai indragit cuplu de la Hollywood si-a spus adio dupa sapte ani de casatorie. Este vorba despre Heidi Klum si Seal. Acestia au oferit o declaratie oficiala in aceasta dimineata, motivul divortului fiind proiectele personale si distanta dintre ei.

"Am petrecut impreuna sapte ani plini de iubire si de loialitate. Au fost sapte ani de casatorie. Dar dupa atatea cautari in gasirea sufletelor, am decis sa ne despartim. Ne-am respectat reciproc si am tinut la relatia noastra. Vom continua sa ne iubim foarte mult, dar vom locui separat.

Acest divort este un proces amicabil si vrem sa ramana asa pentru binele copiilor nostri deoarece ei sunt prioritatea noastra, in special in aceasta perioada de tranzitie.

Vrem sa multumim familiei noastre, prietenilor si fanilor pentru cuvintele delicate si suport. Si pentru binele copiilor nostri, am aprecia daca ne-ati respecta intimitatea.
", au declarat cei doi.

Heidi Klum si Seal au impreuna trei copii si dragostea lor parea ca este de nepatruns. Se pare ca motivul divortului este legat de dorinta lui Seal de a petrece si a iesi prin baruri.

"Heidi si Seal au fost intotdeauna cel mai frumos cuplu, toti isi doreau sa aiba o relatie ca a lor. Dar, in timp, totul s-a schimbat. Seal a inceput sa petreaca din ce in ce mai mult timp plecat in oras. Cand au mers in vacanta in Ibiza, vara trecuta, Seal a stat numai prin cluburi si baruri, in timp ce Heidi statea acasa cu copii si incerca sa se distreze de una singura. Au stat mai mult timp despartiti pentru a incerca sa salveze casnicia, dar nu a fost cu putinta.

Casnicia s-a incheiat de acum cateva luni. Erau luni in care nici nu se vedeau.
", a declarat o sursa informeaza DailyMail.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.