Setari Cookie-uri

Video: Divorteaza desi inca se iubesc!

Seal este romanticul incurabil, care ar face orice pentru a isi salva casnicia.

Seal este romanticul incurabil, care ar face orice pentru a isi salva casnicia.

In weekend au anuntat oficial faptul ca se despart. Dupa doar patru zile de disperare, Seal si-a luat inima in dinti, a mers la Piers Morgan in emisiune si si-a pus sufletul pe tava, in fata a milioane de telespectatori.

"O iubesc din toata inima. Cum poti sa nu iubesti o persoana cu care ai petrecut opt ani din viata? Niciodata nu poti spune niciodata. Nu pot vorbi in numele sotiei mele si o spun aici, in fata a milioane de oameni, ca am avut probleme in casnicie. Daca nu aveam probleme, atunci de ce ne-am fi despartit?

Nu este vorba despre un circ. Am avut probleme, am avut situatii dificile si neintelegeri, dar intotdeauna am vorbit amandoi si ne-am confruntat. Este imposibil sa fii intr-o relatie in care nu exista cearta.

Nu stiu in acest moment daca as vrea sa ma impac cu Heidi. Daca ar fi usor, am fi impreuna, asta este realitatea.

Inca nu am renuntat la verigheta deoarece aceasta inseamna mult pentru mine, este un simbol al respectului, loialitatii, amintirilor incredibil de frumoase si copiilor nostri. Multi oameni m-au acuzat de faptul ca inca mai port verigheta, dar o port pentru ca inca sunt casatorit cu aceasta femeie incredibila si nu ai cum, dintr-o data, sa treci la urmatoarea.

Ceea ce imi placea la mine si sotia mea era faptul ca noi eram o echipa, eram de nedespartit si respect asta. Nu ne lasam influentati de nimeni si de nimic iar la sfarsitul zilei nu conta ce se intampla deoarece eram doar noi doi si copiii, o familie adevarata.", a declarat Seal.


Seal a mers si in emisiunea lui Ellen Degeneres, unde a cantat piesa Let's Stay Together.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.