Setari Cookie-uri

Scandal de proportii intre membrii celei mai iubite trupe din Romania

Se cunosc de-o viata, au cantat impreuna ani buni, dar astfel de lucruri nu reprezinta o piedica in a se face de ras reciproc.

Se cunosc de-o viata, au cantat impreuna ani buni, dar astfel de lucruri nu reprezinta o piedica in a se face de ras reciproc.

Baietii de la Talisman au inceput sa arunce cu vorbe urate (si ce mai vorbe) unul in altul, pornind un razboi al declaratiilor. In 2006, cei doi s-au despartit in termeni amicabili, stiam noi. Motivele pentru care trupa s-a destramat nu au fost stiute... pana acum.

Dupa atata timp, cei doi cantareti au inceput sa dea vina unul pe altul, sa se acuze de lucruri grave si sa se batjocoreasca in public:

Tavi si Alin au fost invitati in emisiunea Cancan Tv pentru a lamuri situatia:

"N-am sa intru in polemici cu Alin Oprea pentru ca nu ma intereseaza acest lucru. Nu vreau sa ma adresez direct lui Alin Oprea pentru ca eu am decis acum cativa ani.", a declarat Tavi.

Eu l-am rugat sa faca trei lucruri ca sa continue. Vreau sa ii aduc aminte cele trei conditii pe care l-am rugat sa le indeplineasca pentru ca noi sa putem continua cu aceasta formatie. Aceste trei dorinte sunt urmatoarele:

Prima rugaminte: Nu doream sa mai bea alcool inainte de spectacol.

A doua rugaminte. L-am rugat sa nu mai vina cu sotia la concerte, nu din cauza ca nu-mi placea fata ei sau ca aveam altercatii. Aveam momente in care Larisa imi explica cum sa cant, cum sa merg, cum sa ma imbrac si chestia asta m-a deranjat foarte tare.

A treia conditie este un pic mai delicata. Eu am un contract pe care din pacate nu am putut sa vin sa vi-l arat. Am adus o lucrare la formatia Talisman, era o reclama la o companie de telefonie mobila. Eu am contractul, el se duce a doua zi la respectivul angajator si spune ca el e compozitorul piesei din reclama si ca nu e de acord sa imparta banii cu Tavi.
", a mai spusTavi Colen.

Si de aici a pornit certa.

"A luat tot scule, instrumente, masina. Normal ca nu am mai auzit nimic. Am ramas cu niste microfoane. Normal ca nu mai auzeam ce conditii pune el sa ramana sef. Nu am vrut să fac scandal. Am facut o conferinta de presa, n-a venit, eram singur. Acum am aflat de ce s-a destramat trupa Talisman", a spus Alin.

"Am de adus niste rectificari, nu i-am interzis sa vina cu sotia sau sa bea alcool. Nu ma intereseaza acest lucru. I-am cerut doar sa nu bea inainte de concert, pentru ca eu il caram sa nu il vada presa mergand pe sapte carari. Multi prieteni m-au sunat acum si au spus ca intra si ei in direct si il fac praf ca e nebun. Nu imi doream ca nimeni sa bea alcool inainte de concert din punct de vedere profesional. Eu vroiam ordine si disciplina pentru ca doar asa poti avea succes.", a continuat Tavi.

"A divortat de doua ori, a lasat un copil sa creasca fara tata. Nu avea verticalitate si coloana vertebrala. Il voi da pe Tavi în judecata. S-a numit singur presedintele fundatiei prin fals si uz de fals. Am dovezi ca Tavi mi-a cantat ilegal piesele", l-a acuzat Alin Oprea.

De ce am eu impresia ca asta e doar inceputul? Va fi cale lunga in acest scandal si multe lucruri urate vor iesi la iveala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.