Setari Cookie-uri

Mergi la Fucking de Valentine's Day

Kiss FM pune la bataie excursii de vis intr-un frumos oras european. Orasul poarta numele de... Fucking.

Kiss FM pune la bataie excursii de vis intr-un frumos oras european. Orasul poarta numele de... Fucking.

Cele mai admirate cupluri de indragostiti, inscrise la concursul Kiss 4 Love, care se desfasoara pe www.kissfm.ro, au sansa de a pleca in excursie in celebrul Fucking, din Austria, aflat la 33 de kilometri de Salzburg. Pentru ca macar odata in viata trebuie sa treci prin Fucking!

Potrivit Wikipedia, Fucking inseamna "oamenii lui Focko", nobilul bavarez care a fondat, in secolul al VI-lea, asezarea, in care traiesc acum 104 locuitori.

Principalele atractii turistice din oraselul austriac sunt patru semne de circulatie, cel mai popular fiind cel cu inscriptia Bitte – nicht so schnell! (Va rugam – nu asa de repede!), langa care turistii obisnuiesc sa se fotografieze.

Singura actiune criminala repetata este furtul placutelor cu inscriptia Fucking. Dupa ce, intr-o seara, au fost furate toate cele patru semne din oras, edilul a reactionat si a cerut fixarea semnelor in beton, pentru a preveni furtul acestora.

In Fucking functioneaza o singura linie de autobuz, care, o singura data pe zi, face opriri in Unterfucking (Fuckingu’ de Jos) si Oberfucking (Fuckingu’ de Sus).

Bautura locala este berea “Fucking Hell”, care se comercializeaza incepand cu ianuarie 2010.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.