Setari Cookie-uri

Nadine a dat la lopata pentru cainii comunitari

Cantareata a fost senzibilizata de situatia cainilor din adapostul de la Glina, asa ca le-a sarit in ajutor cu bani si mancare si a ajutat chiar ea la dezapezirea custilor!

Cantareata a fost senzibilizata de situatia cainilor din adapostul de la Glina, asa ca le-a sarit in ajutor cu bani si mancare si a ajutat chiar ea la dezapezirea custilor!

Pentru ca iubeste animalele si are acasa un caine de doi ani si jumatate, pe nume Google, Nadine nu a ramas insensibila la probleme cainilor aflati in adapostul de la Glina. Pentru ca vremea de afara este nefavorabila si s-a anuntat cod rosu si alerta, cainii fiind pusi in pericol din cauza ninsorilor si a zapedii, Nadine a vazut pe Facebook anuntul Asociatiei Robi de a sari in ajutorul animalelor, asa ca nu a stat deloc pe ganduri.

Cantareata a pus mana pe telefon, a apelat la prieteni pentru a strange bani de mancare si a hotarat sa mearga chiar ea la adapostul cainilor pentru a-i ajuta, obisnuita fiind inca din America cu actele de voluntariat, unde a fost timp de 7 ani voluntara!

Sambata am fost la adapostul cainilor de la Glina. Am vazut anuntul organizatiei non-guvernamentale, Asociatia Robi, condusa exclusiv de voluntari, de studenti, care cerea ajutorul pentru cei peste 150 de caini de la adapost. A fost alerta din cauza codului rosu si a fost nevoie de oameni care sa dezapezeasca custile cainilor pentru ca acestia sa nu inghete de frig sau, si mai rau, sa moara, cum s-a si intamplat cu unii!

Dupa ce am aflat de situatia cainilor, nu am dormit toata noaptea, dar dupa ce am contactat asociatia si mi-a spus ca pot merge sambata la adapost am pus imediat mana pe telefon si am sunat prima data la coafor. Merg foarte des la salon si mi-am rugat toate prietenele de acolo sa ajute cu bani, apoi am mai sunat la doua cabinete veterinare, unde il duc mereu pe Google, cainele meu, sa-i rog sa ma ajute cu provizii de mancare si ce mai au pe stoc
”, povesteste cantareata.

Citește și:

Featured foto by Javier Brosch via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.