Setari Cookie-uri

Eurovision Romania 2012: Sa inceapa circul

Nici nu a inceput bine, ca scandalul e in toi.

Nici nu a inceput bine, ca scandalul e in toi.

De ce? Ei bine, se trezesc mai marii Romaniei sa comenteze despre celelalte vedete din Romania. Si cand zic “mai marii” ma refer la nimeni altul decat Mihai Traistariu. Divul nostru vrea atentie (si se pare ca doar in perioada concursului, in timpul anului nimeni nu aude de el), asa ca incepe sa arunce cu noroi in cei pe care ii prinde.

De data aceasta Traistariu a inceput cu Inna. Dan Manoliu a incercat sa o convinga pe Inna sa reprezinte Romania, insa cantareata a refuzat. Cum a reactionat masculul privighetoare?:

Am fost foarte afectat cand am aflat ca Dan Manoliu a sunat-o pe Inna sa ii propuna sa reprezinte Romania. M-a deranjat foarte tare pentru ca, in sufletul meu, eu speram sa mi se faca mie, si nu ei, o astfel de propunere. Inca detin cel mai mare punctaj acumulat vreodata de un artist roman la Eurovision. Asa de tare m-am suparat dupa ce am aflat asta, ca m-am gandit serios sa nu mai particip.”, a declarat Mihaita.

Si cine il obliga sa participe? Sa fim seriosi, barbatul are voce, stie sa cante, dar a mai auzit cineva de el de cand cu Tornero? A da, mai fost scandalul cu Tarky si cel cu “Lie, ciocarlie” si Maria Ciobanu. Sa nu uitam ca inainte de a fi atat de div se plangea maica-sii ca Roxana si Suzana i-au furat banana.

Sincer acum. Vreau sa aflu si parerea voastra. Vi se pare un mare artist? Si daca da, numiti cinci piese de-ale sale fara a cauta pe internet.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.