Setari Cookie-uri

Top cele mai apetisante posterioare

Se pare ca posterioarele au devenit noii sani.

Se pare ca posterioarele au devenit noii sani.

Vedetele au renuntat la tinutele decoltate pentru altele cu vedere catre… fund. Majoritatea divelor de la Hollywood fac tot posibilul ca la fiecare aparitie in public, blitzurile paparazzilor sa cada direct pe posterioarele lor apetisante.

Am ajuns in situatia in care notorietatea unei vedete se masoara in dimensiunile posteriorului si nu in talent. La Hollywood s-a facut un top al celor mai apetisante posterioare.

Desi este laudata pentru dimensiunile fundului sau, Beyonce ocupa un loc codas, si anume 15. Jessica Biel se situeaza pe locul 12 din cauza faptului ca este prea slaba.

Shakira nu avea cum sa lipseasca din acest top, ocupand locul 11. Un loc fruntas este ocupat de Rihanna, vedeta care stie cum sa isi innebuneasca fanii in timpul concertelor. Aceasta ocupa locul 2.

Prima pozitie este ocupata de nimeni alta decat Kim Kardashian. Era de asteptat, nu? Kim este cunoscuta nu pentru talentul pe care il are (sa fim sinceri, ea nu este nici cantareata, nici actrita, insa este considerata vedeta), ci pentru fundul imens pe care il afiseaza la toate evenimentele mondene.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.