Setari Cookie-uri

Foto: Anda Adam si-a schimbat look-ul

Anda Adam a sustinut de curand un adevarat maraton de patru ore de spectacole live.

Anda Adam a sustinut de curand un adevarat maraton de patru ore de spectacole live.

Artista a urcat pe scena Salii Palatului pentru a canta alaturi de Directia 5, apoi a avut un concert live intr-un Mall din Capitala, cu ocazia Sfantului Valentin, iar in final a sustinut un recital unplugged in studioul Kiss FM pentru peste 600.000 de fani ai postului radio pe Facebook.

Pentru acest sir de aparitii, Anda Adam a renuntat la costumatiile provocatoare pe care le imbraca in concertele sale energice, si a ales o rochie de seara Bien Savy. Cu aceasta vestimentatie, Anda a fost in acelasi ton cu atmosfera romantica de la Sala Palatului, dar si cu cea intima din timpul recitalului unplugged.

Mai mult, vedeta a ales o coafura retro, stil care i-a atras multe complimente, atat din partea fanilor, cat si din partea membrilor trupei Directia 5. Coafura ei a fost chiar asemanata cu cea a celebrei Adele.

Eu, una, nu inteleg unde este schimbarea de look, o simpla coafura cu bentita? Tot "plastic" ramane! Daca va uitati in zona sanilor ramaneti socate...spatiul acela care ii desparte parca ar fi o autostrada!

Featured foto by yurakrasil via Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.