Anda Adam, rapita?!

Anda Adam, rapita?!
Kudika
23 Februarie 2012

Incredibil, dar adevarat!

Incredibil, dar adevarat!

Anda Adam a refuzat o oferta de concert, de 50.000 de euro, de teama unor atentate sau posibile rapiri.
Propunerea a venit din partea organizatorilor unui eveniment in Groznii, Cecenia.

Managerul de booking international al Andei a primit un telefon prin care i s-a propus un concert in aer liber in Cecenia, in fata unui public de zeci de mii de persoane.

Cand a auzit ca este vorba de Cecenia, de teama unor posibile atentate, Anda Adam a ridicat tariful concertului la 50.000 de euro sperand sa fie refuzata.

Surprinzator, organizatorii s-au aratat dispusi sa ii plateasca aceasta suma colosala, cel mai mare onorariu pe care l-ar fi primit un artist roman, dupa Inna.

Anda a refuzat insa chiar si onorariul de 50.000 de euro, din motive de siguranta. S-a documentat pe internet si a decis ca este prea riscant sa ajunga alaturi de echipa ei in tara in care atentatele si gradul de criminalitate se situeaza la nivel inalt.

In Cecenia au mai existat evenimente la care au fost invitate staruri internationale. Pentru presedintele Ramzan Kadyrov, au venit, de exemplu, sa ii ureze La multi ani Jean Claude Van Damme, Hilary Swank si Vanessa Mae. Onorariile au fost substantiale. Shakira, la randul ei, a refuzat sa cante in Cecenia, chiar daca i s-a oferit, se pare, 1 milion de euro.

Chiar daca suma pe care urma sa o primesc era foarte mare, am considerat ca este mai important sa nu risc. Este vorba, in fond, si de viata mea si a dansatorilor, a unei intregi echipe cu care ar fi trebut sa ma deplasez in Cecenia. Mi s-a oferit paza, garzi de corp, dar prefer sa muncesc mai mult pentru acesti bani, In Romania sau in alte tari, in conditii de siguranta! Bodyguarzii puteau fi complici cu cei care planuiesc rapiri sau atentate. Mi s-a spus ca, in astfel de cazuri, solutia era doar sa fim paziti de armata, cu mitraliere. Insa nu am putut cere acest lucru. Mi s-a parut deplasat!”, a declarat Anda Adam pentru Spy.

Vizionare placuta

Anda Adam, concert in cecenia

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri