Setari Cookie-uri

Stirile mondene ale zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Monica Belluci a fost desemnata de casa de moda Dolce & Gabbana femeia cu cele mai sexy buze din lume. Click aici pentru mai multe detalii.

Dj Project si Adela Popescu au lansat prima piesa impreuna. Click aici pentru a asculta melodia.

Dezastru la Premiile Oscar. Angelina Jolie a afisat o silueta scheletica la gala premiilor Oscar, optand pentru o rochie neagra din catifea, taiata pe un picior. Click aici pentru a vedea fotografiile.

A murit Mr Bean? Actorul Rowan Atkinson a fost protagonistul unei glume proaste lansate pe Twitter. Click aici pentru mai multe detalii.


Simon Cowell o vrea pe Avril Lavigne. Producatorul emisiunii X Factor a luat legatura cu cantareata, incercand sa o convinga sa apara in juriu in emisiunea X Factor USA.

Hac, inca una si m-am dus. Robert Pattinson a petrecut intreaga noapte la petrecerea pre-Oscar. Acesta a fost surprins de paparazzi iesind de la petrecerea data de agentia William Endeavor Morris putin cam cherchelit. Actorul era insotit de iubita sa, Kristen Stewart. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Raul Brebu, realizatorul matinalului Magic Start de la Magic FM i-a facut vineri dimineata o surpriza colegei de emisie, Liana Stanciu. Raul i-a adus Lianei un superb buchet de flori pentru a o felicita pentru faptul ca este zi de zi alaturi de semenii aflati in nevoie. Cu cateva zile în urma, Liana a fost declarata, de un site media, cea mai implicata vedeta in societatea romaneasca.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.