Setari Cookie-uri

Stirile mondene ale zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Actrita Maria Dinulescu a fost parodiata. Aceasta postase un filmulet in care povestea tuturor care este programul sau zilnic. Multe persoane au ras de ea, iar zeci de parodii au impanzit internetul. Click aici pentru mai multe detalii.

Desi are 41 de ani, inca este preferata designerilor. Naomi Campbell a fost prezenta la saptamana modei de la Milano, unde a defilat pentru Roberto Cavalli. Click aici pentru mai multe detalii.

Dupa cine mai suspina vedetele noastre? Descopera care sunt divele sexy ale momentului, dar si ce barbati frang inimile fetelor. Click aici pentru mai multe detalii.

Bote se descarca pe iPad. Biografia designerului apare in toate variantele posibile. Click aici pentru mai multe detalii.

Irinuca sta pe tusa. Fiica lui Irinel Columbeanu si a Monicai Gabor sufera dupa despartirea parintilor sai. Mamica sa, care plangea pe la portile lui Iri, fiind disperata sa o vada pe fetita, a cam lasat-o de izbeliste si nici macar nu a mai venit sa o viziteze in weekendurile in care ii este permis de lege sa stea cu fetita.

Bat clopotele de nunta. Silvia de la Pin Up Girls se pregateste de casatorie in luna aprilie. Cantareata este insarcinata, iar peste 5 luni va aduce pe lume un baietel.

Jennifer Garner, sotia lui Ben Affleck, a nascut de curand un baietel. Bebelusul este al treilea copil al cuplului, cei doi actori mai avand impreuna doua fetite.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.