Setari Cookie-uri

Stirile mondene ale zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Inca o stire cu Katy Perry. Se pare ca astazi este ziua dedicata ei. Vedeta a realizat de curand un pictorial pentru revista Interview, pictorial ce are ca tema inspirationala stilul burlesque al actritelor mari de la Hollywood. Click aici pentru a vedea pictorialul.

Ingerii de la Victoria’s Secret au devenit demoni. Adriana Lima si Doutzen Kroes au realizat un pictorial pentru V magazine, unde isi arata latura salbatica, intunecata si extrem de senzuala. Click aici pentru a vedea pictorialul.

Beyonce si Jay Z ar trebui sa regrete ziua in care au ales sa isi numeasca fetita Iedera albastra (Blue Ivy). In urma unui sondaj realizat pe Twitter, unul dintre cele mai urate nume de copii este (ghiciti?).... Blue Ivy.

Oana Roman, subiect de gluma. Daniel Buzdugan a ras de fiica fostului premier al Romaniei: „Mereu ma intrebam cum e sa te cheme Roman si sa fii cat un imperiu.”, a spus realizatorul de radio in emisiunea sa, informeaza Cancan.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.