Setari Cookie-uri

Soc: Monica, insarcinata?!

Cu ce ne mai minte Monica?

Cu ce ne mai minte Monica?

Modelul face tot posibilul sa tina primele pagini atata timp cat se afla pe pamant romanesc. Daca de curand facea declaratii intime despre noul sau iubit, Mr Pink, acum vine cu vestea bomba: cica e insarcinata. Sa o credem?

"80% sunt gravida! Am toate simptomele unei femei insarcinate si i-am spus si lui Mr. Pink. Nu vreau sa fac inca un test de sarcina pana in momentul in care nu voi fi impreuna cu iubitul meu. Si eu, si el am fi foarte fericiti daca as fi insarcinata. Este exact ceea ce ne dorim cel mai mult! Mr. Pink ma considera iubirea vietii lui si eu pe el la fel. Vreau sa fim impreuna intreaga viata. Langa el sunt aproape implinita si voi fi cu adevarat fericita in momentul in care o voi avea pe Irina langa mine, pentru ca ea este cea mai mare realizare a mea si o iubesc mai mult decat propia-mi viata", a spus Monica Gabor pentru Cancan Tv informeaza Libertatea.

Si ca sa ne mai dea putin peste nas si sa ne arate ce diva este ea, Moni a continuat:

"Mr. Pink este la un nivel atat de inalt incat sta la masa cu unii dintre oamenii care stapanesc lumea. Intotdeauna are cea mai buna masa de la Oscar, dar nu-si doreste expunere. De asemenea, e ceva normal sa mancam intr-un restaurant, iar la masa de langa sa fie Elton John sau Angelina Jolie, insa nimeni nu se uita insistent, nu cere autografe...
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.