Setari Cookie-uri

Afla aici: Heidi vorbeste pentru prima data de la divort

Avem ocazia sa auzim si cealalta parte a povestii.

Avem ocazia sa auzim si cealalta parte a povestii.

Daca pana acum Seal a vorbit, a facut declaratii picante, a spus cat de ranit este si cat de mult o iubeste pe Heidi, iata ca a venit timpul sa ii oferim si modelului sansa de a spune ce este in inima sa. Probabil din cauza faptului ca intreaga presa este cu ochii pe ea, Heidi Klum a decis ca este timpul sa vorbeasca despre divort:

Simt ca sunt in interiorul unei tornade. Exista emotii in interiorul tau, interior care este precum o tornada. Apoi, in lumea exterioara, exista alta nebunie pe care o vrei sau nu o vrei. Asta este o alta tornada. Dar, oricat de greu ar fi… asa este viata. Si cateodata ma gandesc ca loviturile astea au scopul lor. In loc sa cazi, capeti putere si te ridici fara ajutorul nimanui.

Nu vreau sa intru in detalii intime, pana la urma este viata mea privata si vreau sa ramana privata. Vreau sa merg mai departe cu viata mea, familia mea, afacerile mele. Simt ca sunt atatea lucruri pe care le putem spune despre noi, despre el, despre mine. Dar nu vreau sa vorbesc. Altfel, vorbele te transforma intr-o persoana nervoasa. Nu poti tot timpul sa suni presa si sa zici <<Asta nu e adevarat, dar partea cealalta este adevarata.>>
”, a declarat Heidi informeaza DailyMail.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.