Setari Cookie-uri

Stirile zilei vin de la Eva Longoria si Reese

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Angelina Jolie revine la pantaloni. Dupa ce toata presa a avut ceva de comentat legat de piciorul sau firav pe care l-a afisat cu mandrie pe durata galei Oscar, actrita a zis sa nu mai riste inca o data. Ea a fost prezenta la un eveniment monden, unde a purtat… pantaloni, dar degeaba. Tot scheletica pare! Click aici pentru a vedea fotografiile.

Eva Longoria este singura. Actrita din Desperate Housewives s-a despartit de iubitul sau, Eduardo Cruz (fratele lui Penelope Cruz), dupa o relatie de un an. “Decizia a fost luata de comun acord. Cei doi vor ramane prieteni”, a declarat o sursa informeaza DailyMail. Da, toate vedetele raman prietene cu fostii… este un trend.

Adam Levine isi lanseaza primul parfum. Pentru ca are succes la femei sau pentru ca poate – cantaretul a decis sa ne ofere ocazia ca barbatii nostri sa miroase precum el! Solistul trupei Maroon 5 va lansa in luna mai a anului 2013 parfumul 222, un parfum unisex, ce se va vinde in sticlute de diferite greutati, informeaza Instyle.

Reese Witherspoon, insarcinata?! Desi vestea nu a fost confirmata de reprezentantii actritei, Reese a fost vazuta cu o burtica destul de mare. De curand, aceasta a fost fotografiata purtand o vesta grosuta si umflata, incercand sa isi ascunda burta, informeaza TheSuperficial.

Monica vorbeste pe bani. Libertatea arunca bomba: Monica Gabor a primit 6.000 de euro in cele doua editii ale emisiunii Cancan TV pentru a vorbi despre Mr. Pink si pentru a face declaratii incendiare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.