Setari Cookie-uri

Emil Boc si Hally Berry vin cu Barfele zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Intalnire de gradul 0. Fosta si actuala sotie a lui Cristi Borcea s-au intalnit pe holurile Spitalului de Urgenta Floreasca din Bucuresti. Cele doua doamne s-au salutat si, in timp ce Alina a inceput sa se plimbe, Mihaela a mers si a vorbit pentru cateva minute cu socrii sai, apoi a plecat, informeaza Libertatea.

Emil Boc vorbeste despre filmuletul in care a aparut gol. „Mi s-a parut un act jurnalistic penibil si esuat si nu m-am decis daca ii actionez sau nu in judecata inca. Fiica mea cea mare imi recomanda sa ii dau in judecata si banii pe care ii obtin sa ii donez la familiile sarace care au copii si probleme.”, a declarat fostul premier Emil Boc la B1Tv informeaza Libertatea.

Madonna intra in randul divelor parfumate. Cantareata lanseaza primul sau parfum sub egida casei Coty. Parfumul numit Truth Or Dare va fi disponibil pe piata incepand cu 1 aprilie, informeaza Click.

Este oficial, bat clopotele de nunta pentru Hally Berry. Olivier Martinez, fostul iubit al lui Kylie Minogue, a confirmat zvonurile potrivit carora el si Halle Berry s-au logodit in luna ianurie, urmand sa se casatoreasca in cursul acestui an, informeaza Click.

Jim Carrey se simte ca la facultate. Actorul are o noua iubita, Anastasia Vitkina, o rusoaica blonda, studenta la una din facultatile din New York. Se pare ca cei doi sunt impreuna de cel putin un an, insa au incercat sa tina relatia departe de ochii presei, informeaza iVillage.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.