Setari Cookie-uri

Irina Columbeanu si EBA vin cu Barfele zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Adele se integreaza in peisajul muzical. Cantareata a slabit foarte mult in ultima perioada. Nu demult, Adele spunea ca adora sa manance si nu o intereseaza cat de grasuta este. Se pare ca vorbele lui Karl Lagerfeld au pus-o pe ganduri, informeaza DailyMail. Click aici pentru a vedea imagini.

Irina Columbeanu, cel mai trist copil. Are cele mai frumoase hainute si cele mai cautate jucarii, insa degeaba. Micuta a stat in ultimele zile in compania mamei, insa astazi a venit momentul in care cele doua au trebuit sa se desparta... din nou. Moni a plecat la Mr Pink, in timp ce Irina a ramas cu tatal sau. Fetita a parut foarte afectata, tinand tot timpul capul in pamant si fiind destul de trista, informeaza Libertatea.

Bear Grylls, pus pe liber. Britanicul care s-a facut remarcat prin curajul si forta lui in sezoanele emisiunii Man vs Wild (Tehnici de Supravietuire), a fost concediat de catre reprezentantii postului Discovery Channel, pe motiv ca nu a acceptat doua proiecte care i se dadusera, informeaza HollywoodReporter.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.