Setari Cookie-uri

Iri si J Lo vin cu Barfele zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Anda Adam este pregatita sa sustina unul din cele mai mari concerte ale sale peste hotare. Artista a fost invitata sa cante la Beirut Liban, unde va sustine un concert live in fata unui public format din peste 25.000 de persoane.

Irinel Columbeanu, masurat cu ruleta. Iri vede ca pierde teren in fata fostei sale sotii, televiziunile preferand-o pe ea in platou, asa ca face tot posibilul sa mai apara si el pe micile ecrane. Columbeanu l-a pus pe Dan Negru sa il masoare cu o ruleta, informeaza Libertatea. Inaltimea acestuia este de 1,72 m. Prin urmare, Irinel este mai scund decat Monica cu doar 8 centimetri.

Charlize Theron trece la schimbat scutece si spalat biberoane. Actrita, in varsta de 36 de ani, a devenit de curand mama, adoptand un baietel, informeaza DailyMail.

Jennifer Lopez si-a luat dublura… un barbat. Cantareata a fost fotografiata pe platourile de filmare pentru un nou videoclip, Follow The Leader, in Mexic. Langa ea statea dublura sa, un barbat cu peruca, sani si forme voluptoase, informeaza DailyMail. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Bobby Kristina, fiica lui Whitney Houston, se iubeste cu fratele sau vitreg. Fanii tinerei sustin aceasta poveste de dragoste, Bobby primind foarte multe mesaje de incurajare pe Twitter. Bunica fetei, Cissy Houston, nu este de acord cu relatia, declarand ca “Ceea ce fac este de-a dreptul incestuous!”, informeaza Libertatea.

Actorul Peter Facinelli, cel care il joaca pe Carlise Cullen in saga Twilight, divorteaza de sotia sa, actrita Jennie Garth. Cei doi sunt casatoriti din anul 2001 si au au trei copii impreuna, informeaza Jezebel.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.