Setari Cookie-uri

Alexandra Stan si DiCaprio vin cu Barfele zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Doliu in famillia lui Puya. Fratele mai mare al cantaretului, Dragos Gardescu, a murit in conditii suspecte in Italia. Surse din anturajul acestuia sustin ca acesta a fost ucis de o supradoza de droguri, informeaza Cancan.

Alexandra Stan, internata de urgenta la spital. Din cauza oboselii si a stresului, cantareata a inceput sa se simta foarte rau, motiv pentru care a fost dusa imediat la un spital din Turcia. „Ne pare rau pentru fanii Alexandrei din Italia, dar nu va ajunge la petrecerea din Frosinone. In prezent, este in camera de garda cu un diagonistic inca necunoscut", au declarat reprezentanţii Alexandrei Stan, informeaza Cancan.

Adi Minune a lovit o masina. Cantaretul de manele Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adi Minune sau Adi De Vito, a fost implicat intr-un accident rutier in zona Foisorul de Foc din Capitala. Potrivit martorilor, Minune a intrat pe contrasens si a lovit o masina. Acesta a sustinut ca nu este el vinovat pentru cele intamplate, informeaza Cancan

Kris Jenner, mama clanului Kardashian, cauta atentie. Vedeta a postat pe blogul sau o fotografie cu ea insarcinata. Vedeta este doar in chiloti, iar sanii ii sunt acoperiti cu mainile. Imaginea a fost o surpriza facuta fiului sau, Robert Kardashian, care a implinit 25 de ani, informeaza DailyMail. Click aici pentru a vedea fotografia.

Leonardo DiCaprio, un actor cam... nespalat. Acesta si noua sa iubita, modelul Erin Heartherton, se cearta destul de des. Motivul? Starul nu se spala si refuza sa foloseasca deodorantul deoarece se considera un ecologist si vrea sa faca economie la apa si sapun, iar produsele cosmetice nu sunt naturale, informeaza Click.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.