Setari Cookie-uri

Mr Pink il ataca pe Columbeanu

Lupta apriga intre actualul si fostul partener de viata al Monicai Columbeanu.

Lupta apriga intre actualul si fostul partener de viata al Monicai Columbeanu.

Mr Pink rupe tacerea si sare la gatul lui Irinel Columbeanu:

Eu nu sunt tatal Irinei, dar pare ca-mi pasa mai mult de ea decat propriului ei tata. Domnul Columbeanu nu stie sa fie parinte pentru Irina. Mi-e jena de declaratiile pe care el le face la adresa Monicai si pe care Irina le va citi cand va creste. Eu unul vreau sa-i protejez viata privata si sa-i ofer o siguranta in timp ce tatal ei nu face acest lucru, fiind prea ocupat sa loveasca in mama sa. Sa-i fie rusine pentru tot ceea ce face!

Domnul Columbeanu nu are rusine si nu stie sa fie tata pentru Irina! Un tata adevarat nu ar face ce face el, nu are inima. Toate actiunile si declaratiile sale o ranesc pe fiica lui. Oricum, asa imi da ocazia sa o iubesc si sa am si mai multa grija de Monica
”, a declarat Mr Pink pentru Cancan.

Irinel Columbeanu nu a suportat sa fie jignit si a sarit si el in lupta, venind cu jigniri puternice la adresa lui Mr Pink:

Eu nu dau replici persoanelor care nu se identifica prin numele complet. Daca Mister Pink este, paradoxal, numele adevarat al acestei persoane, accentul ar trebui sa fie pe litera 'e', Mistér Pink!", a declarat Irinel Columbeanu pentru National, informeaza Cancan.

"Probabil ca la urmatoarea infatisare, la proces, se va constata ca si el a semnat, in solidar cu Monica, cererea de incredintare a Irinei, care ar urma sa fie crescuta alaturi de cei sase copii ai presupusei familii. Pana pe 2 mai, Mister Pink mai are timp sa depuna la dosar promisiunea ferma de a nu mai desface sase sticle de vin de 25.000 de dolari fiecare, cumparandu-i in schimb o locuinta Monicai", a incheiat Irinel.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.